Dongen

Even sporten en dan
weer door.

Vrijdagmorgen is er eerst lekker gefietst door Ruud, Desiree en Rob in 013. Het ging bij iedereen buiten verwachting goed en dat was weer wel een keer lekker zo tussendoor fietsten. Daarna was er natuurlijk weer werk te doen. Eerst een aanhanger vuil weggebracht naar de gemeentewerf want er was weer genoeg opgespaard. Daarna vloerenzand gehaald voor de smeervloer en een betonmolen. In de Kanaalstraat de muren in de badkamer afgeplakt en de afvoer zo gemaakt dat hij straks nog zichtbaar is als de smeervloer erop ligt. In de Oude Baan is Rob met van alles en nog wat bezig geweest en alle leidingen zijn nu klaar alle koppelingen zitten erop en er is nu koud en warm water in de buitenkeuken dus er kan bijna gedoucht worden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.