Dongen

Ook de inloop douche
is klaar en alles
voor het feest.

Zaterdag was het al vroeg dag want de mannen kwamen weer terug voor het laatste stukje namelijk de inloop douche. Althans het tegelen want tegelijk ook inwassen gaat natuurlijk niet. Het was een heel werk en zeker bij de nisjes. Ook zijn nu de twee oude deurkozijnen badkamer en toilet helemaal geschuurd en opgeknapt en zo ook het toiletraam en kozijn en het kozijn en raam van de badkamer. In de Oude Baan werd er ook hard doorgewerkt want daar moest in zoverre de buiten keuken af dat je er in kon zitten. De vloer moest nog een stukje maar ook het voor aanzicht werd nog even snel zwart geverfd want de ijzeren balk was inmiddels weggewerkt en de houten planken zaten op de voorkant. Daarna nog gauw het gras gemaaid en toen snel de douch in. Ondertussen waren wij al begonnen met het schoon maken van de tafels en de stoelen en het ophangen van de versiering. Koelkasten vullen en de schalen opmaken. Daarna koffie gezet voor de eerste ronde en kon het feest om 16.00 uur beginnen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.