Dongen

Boodschappen en
zoveel meer.

Donderdag 8 oktober. S’morgens begonnen met boodschappen doen en nu ging ook Desiree mee met een eigen winkelwagen want vanaf vrijdag gaat ze dan echt in de Kanaalstraat wonen. Na heel veel verschillende winkels te hebben gehad eerst de boodschappen bij Desiree opgeruimd en daarna bij mij thuis. Daarna was het al tijd om te lunchen en daarna weer spullen gepakt voor de Kanaalstraat vandaag was zo wie zo de PlayStation aan de beurt om aangesloten te worden. Daarna het bureau ingericht met allerlei spullen en spullen van Tata Steel want er moet straks alweer wel gewerkt worden. Verder weer wat aangekleed met een lampje en een plantje dus het wordt steeds mooier.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.