Monaco

Op de koffie bij Albert

Vrijdag 1 oktober zijn we naar een lekker ontbijt naar Monaco gereden. Daar aangekomen hebben we eerst wat gedronken en daarna zijn Desiree en Klaas gaan zwemmen in het mooie buitenbad van Monaco. Nadat Ruud en ik eerst even hebben gekeken zijn we daar na aan de klim begonnen naar het paleis. Albert was niet thuis dus hebben we maar een terrasje gepakt. Na het zwemmen zijn Desiree en Klaas ook naar boven gekomen en hebben we daar eerst iets gegeten. Na door de gezellige straatjes te hebben gelopen zijn we daarna weer terug gereden naar Sportorno. Daar hebben we eerst de spullen opgehaald voor de wedstrijd en daarna zijn Ruud en Desiree een rondje gaan hardlopen. Na het douchen werd het om 20.00 uur toch echt tijd om een restaurant te zoeken. Na lekker te hebben gegeten zijn we weer terug gelopen naar het hotel

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.