Dongen

Vechten op de cursus

Donderdag 25 november was het vechten op de cursus. Alle honden zaten alleen op het veld en de baasjes waren weg ze moeten dan blijven zitten tot hun baasjes weer terug zijn maar op een ander veld floot iemand dus twee honden gingen ervan door en dan gaat natuurlijk de rest ook. Rex liep meteen naar Rob maar toen hij daar stond werd hij in zijn zij gelopen door een andere hond dus Rex gaf een snauw en dat vond die andere niet goed dus toen was het knokken. Rob haalde ze uit elkaar maar viel daarbij en die haalde heel zijn hand open. Dat bloedde best we erg dus ook Rex zat helemaal onder maar die had verder niets en de andere ook niet alleen Rob kwam er niet zo goed vanaf.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.