Noorwegen

Een zware hike vandaag

Danielle schreef op woensdag 24 augustus:

Goedemorgen Neset Camping, het is droog en dat blijft het ook. Dus met de ochtend wandeling broodjes gehaald bij de camping winkel en na het ontbijt gaan we weer de bergen in.


In Noorwegen hebben ze een wandelapp waar alle routes instaan, de kleuren staan voor de moeilijkheidsgraad. Wij nemen enkel groen en blauw, rood is zeer pittig en zwart voor de heel ervaren hikers. De app had ons vandaag voor de gek gehouden, we dachten een blauwe route te lopen maar het was rood. Jeetje wat pittig, steil, glad, klimmen en klauteren. Maar uiteraard een prachtige route. Lekker dag vullend, dus nu douche en eten.

Vanavond was het pannenkoeken avond! Na gedouched en gegeten te hebben zijn we langs de hut van Jorg en Vivienne gelopen, ze rijden al vanaf Halden de zelfde ronde, komen iedere ochtend Rex een fijne dag wensen en ‘s avonds Rex een snack geven. Dus we gaan ze missen en net als hun ouders Peter en Linda, want we spraken toch altijd even de dag door. Morgen gaan we “uit elkaar” dus de kids nog een kleinigheidje gegeven als aandenken aan Noorwegen en dan is het weer tijd om de auto in te pakken en te gaan slapen.
Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.