Italië

Ostia;
ostium ~ riviermonding

Desiree schreef op dinsdag 23 augustus:

We zijn aangekomen in Ostia Antica; Ostia is een frazione in de Italiaanse gemeente Rome, onderdeel van Municipio XIII. Binnen de deelgemeente bevindt zich de Oud-Romeinse stad Ostia Antica. Belangrijkste kern van de deelgemeente is Lido di Ostia, ook wel Lido di Roma, een populaire badplaats. 🏖 En laat nou net het EMK plaatsvinden in deze badplaats! Na een enorm warm ontvangst bij de accredition waarbij ik me enorm welkom en te gast voelde (ahum 😒)
zijn we richting de wedstrijd locatie gelopen. Dit was een warme tocht van ruim 2km enkele reis, dus eerst een koud drankje, voordat we weer terug gingen naar het hotel. Het was namelijk inmiddels 16:00 uur en dat was inchecktijd! 🏨 Daarna op het gemakje de spullen uitgepakt en een wandeling naar het andere gedeelte van Ostia gemaakt: een romantisch, gezellig en sfeervol centrum. Ieder jaar als ik deelneem aan Swim The Island wil mijn vader naar Old Wild West… drie keer raden welke eetgelegenheid hier ook zit: jazeker, Old Wild West. Blij als een kind heeft hij zijn hele bordje leeggegeten 😋.
Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.