Noorwegen

Op naar het volgende huisje

Danielle schreef dinsdag 23 augustus:

Na de heerlijke barbecue van gisteren en het ontbijt deze ochtend is het alweer tijd om afscheid te nemen van Garen Camping. Op naar Byglandsfjord. We zijn dan op het onderste punt van onze reis en op onze laatste camping in Noorwegen.
U kijkt links en ziet de fruitgaarden en verkoophutjes en u kijkt rechts en ziet het fjord. Een prachtige toeristische weg!
Beroemde dubbele waterval dicht bij route 13. Låtefoss is de koning onder de Noorse watervallen en een internationaal bekende attractie.
De ene na de andere waterval kom je tegen onderweg, van hele kleintjes tot beste flinke.


Vandaag was een lange dag in de auto. Ondanks dat het weer prachtig was onderweg, waren er veel wegwerkzaamheden en omleidingen via bergpassen omdat er tunnels afgesloten waren. Maar we zijn aangekomen op de camping en de wasmachine staat aan!
En aan het einde van de middag zijn we aangekomen op Nysted Strand Camping. Na de spullen uit de auto te hebben gehaald, rondje met Rex te hebben gelopen, de wasmachine aan te hebben gezet en boodschappen gedaan te hebben was het tijd voor het avond eten. Nu lekker relaxen met Netflix en een boek.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.