Dongen

Een vroege tocht …… en natuurlijk voetbal

Zaterdag 3 december waren we al vroeg op pad eerst naar de winkel om 8.00 uur toen hij open ging want er was iets wat ik speciaal wilde hebben voor 5 december en daarna naar Geldermalsen voor een wandeling. In het begin viel de kou wel mee maar op het einde was het toch wel heel fris. Daarna thuis wat gegeten en is Desiree mij op komen halen voor de verjaardag van Suzan maar daar moesten we weer op tijd weg voor de voetbal natuurlijk.

Met zijn allen hebben we bij Desiree gekeken want dat is natuurlijk wel zo gezellig en …. we gaan ook nog door dus we hebben de sinterklaas vlag vervangen voor ons Oranje. Daarna lekker met zijn allen gegeten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.