Dongen

Toch een fijne dag

Woensdag 13 september waren we vroeg op want Ruud ging nog even voor het werk met Desiree stenen bijhalen bij Vermeer ondertussen heb ik het hier opgeruimd en daarna een paar boodschappen gedaan. Rond de klok van 9.30 uur was ik bij Danielle en even later kwam Anja en Desiree. Eerst hebben we gezellig even zitten kletsen met een bakkie koffie en iets lekkers en daarna zijn we begonnen met onze workshop want Danielle had de tafel al prachtig aangekleed staan.

Danielle en Desiree gingen voor de haan en de kip en Anja en ik voor de dikke dame. Het werd toch een fijne dag zo met elkaar en het was al laat voor we er erg in hadden.

Tussen door gezellig en lekker geluncht en alle kippen, hanen en dikke dames zijn prachtig geworden en zeker voor herhaling vatbaar.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.