Dongen

Van zwemmen tot aan
de Tatta’s

Donderdag 29 december een klein beetje uitgeslapen en daarna wat opgeruimd en wat kleine boodschapjes gedaan. Bij Desiree koffie gedronken met wat lekkers en daarna naar het zwembad gereden. Ruud heeft ondertussen nog wat aan de stroom en internet gewerkt in het kantoor. Het zwemmen ging al iets beter 1100m in 30 minuten en toen ben ik er weer uit gegaan even later Desiree en daarna de week boodschappen gedaan. Alles opgeruimd en wat kranten gelezen en toen was het tijd om bij Rob en Danielle met zijn allen frit te gaan eten. Rond de klok van 18.30 uur naar Tilburg gereden naar de bioscoop naar de Tatta’s. Een leuke film niet hoogstaand maar gezellig voor een avondje weg.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.