Dongen

Allemaal druk

Vrijdag 30 december was het weer op tijd uit bed. Na het ontbijt is Ruud de aanhanger gaan halen om eert bij Rob de keuken te gaan halen die naar Desiree moet en daarna toen de keuken eruit was vol geladen met afval vooral hout en naar de gemeentewerf gebracht. Rob begonnen aan de afwerking in het kantoor en de afvoer en Ruud en Vees begonnen met de stroomkabel vanuit de garage naar het kantoor. Danielle al om 8.00 uur richting Tilburg voor winterbanden en daarna met mij naar Anja op de koffie. Rond de klok van 12.00 uur met zijn allen bij Danielle gegeten en daarna de mannen weer verder en wij eerst boodschappen gedaan. Spullen voor in het kantoor voor de mannen en een boiler voor in het keukenkastje. Voor oud en nieuw hebben ze een knalfles gekregen de ene met en de andere zonder en een staatslot nu te hopen dat er iets opvalt.
Rond de klok van 17.00 uur zijn we allemaal avond gaan houden.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.