Dongen

Oliebollentocht en nog
veel meer

Zaterdag 7 januari waren we alweer op tijd op pad want vandaag stond Breda op de agenda om te lopen de oliebollen tocht, Danielle, Rob en Rex gingen ook mee dus praat genoeg onderweg. De tocht liep lekker en Rex was helemaal in de wolken want er was heel veel water. Bij het afmelden kregen we nog heerlijke oliebollen dus dat was wel lekker. Daarna terug naar Dongen gereden en bij Danielle en Rob gegeten. Ik ben toen daarna Danielle gaan helpen met de kerst op te ruimen dus ook daar is het nu lekker weg en nog wat boodschapjes gedaan. Ruud en Rob zijn nog gaan fietsen op het parcour 013 dus die waren helemaal sportief vandaag.


Ook Desiree was druk geweest want na wat boodschappen gedaan te hebben is die bezig geweest om de spullen na het kantoor te brengen zodat ze vanaf volgende week daar kan werken als ze thuis werkt. Daarna zijn die heerlijk gaan eten bij Paul en Wilma want dat had ze cadeau gekregen met haar verjaardag.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.