Dongen

Winterserie deel 3 en Clubkampioenschappen

Zondag 8 januari was het weer vroeg dag want we wilde nog gauw gelopen hebben voordat we naar het zwembad gingen en deze keer was het in Tilburg. Ook vandaag liepen we de 5 km en gelukkig was het en nieuwe route je komt natuurlijk wel veel bekende plekken tegen na al die jaren maar hij was wel anders. Daarna thuis wat gegeten en toen op weg na het zwembad wat was dat lang geleden, zelfs Desiree had zoiets van nou daar gaan we. Ze wilde zelf even kijken wat het allemaal was na zolang niet meer binnen te hebben gezwommen en hoe het voelde want ze heeft ook niet meer binnen gezwommen/getraind na al dat corona gebeuren dus dan zijn de clubkampioenschappen een mooi begin. De andere dames waren wel gemiddeld 10 tot 13 jaar jonger en getraind maar dat mocht de pret niet drukken. Desiree had zich wel met andere tijden in laten schrijven en ze had zich zelf goed ingeschat wat dat betreft. Als eerste was de 100m vlinder aan de beurt en de eerste 50m gingen goed maar toen sloeg het toe maar ze haalde de 100m wel natuurlijk maar ze zei wel achteraf wat ging ik dood maar hij was wel goed voor zilver. Daarna kwam de 100m rugslag en die lag ze op kop en dat gaf ze niet af dus goud alleen nu moet er nog aan de tijd worden gewekt maar na twee weken trainen niet verkeerd. De 100m schoolslag zullen we maar snel vergeten want die was zelfs in de getrainde jaren niet opperbest maar ze perste er nog een 4de plaats uit. De 100m vrije slag was de afsluiter en al lag ze 2 sec. achter bij het 50m keerpunt bij het aantikken was het nog maar een halve sec. en een zilveren medaille.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.