Dongen

Een 4de plaats

Donderdag 16 februari zijn Desiree en ik smiddags naar Heerenveen gereden voor de NK masters. Vandaag stond de 1500m op het programma en op zich had Desiree er heel veel schrik van. Het liep niet ook niet met de trainingen en ze kon maar niet onder de 24 minuten komen. Dus wat nu want ze stond met 20.01 ingeschreven een tijd uit 2019 en er was natuurkijk niet veel getraind al die jaren. Ook stond ze krap op een derde plaats maar dat ging hem zo wie zo niet worden. Om 17.30 uur was het zover en ze zwom buiten verwachting met een tijd van 20.54 en een 4de plaats tikte ze aan dus dik tevreden. Daarna na het hotel gereden en ingecheckt en toen lekker en gezellig zitten eten met Lex, Corry, Klaas, Tessa en wij natuurlijk.
Daarna was het tijd voor ons bedje.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.