Dongen

Alweer een 4de plaats

Vrijdag 17 februari stond de wekker op 7.30 uur en na een heerlijke douche zijn we eerst gaan ontbijten. Daarna de spullen gepakt want om 9.00 uur moesten we in het zwembad zijn om de eerste zwemmers te zien zwemmen. En we waren mooi op tijd want Lex was de eerste die van start ging dus iedereen van de aanmoediging was aanwezig. Daarna veel zwemmers gezien en rond de klok van 12.00 uur was Desiree aan de beurt voor de 100m rugslag.

Na een mooie start was ze goed weg en het verliep ook goed mooie tijd alleen de aantik ging fout en met 16 honderdste werd ze 4de dus dat was zuur. Daarna terug na het hotel daar heerlijk geluncht.


Nog even gewerkt en toen naar Heerenveen daar gezellig gelopen, gewinkeld en wat gedronken en ondertussen was ook Vees gearriveerd. Daarna heerlijk gegeten bij De Buurman en rond de klok van 20.00 uur terug gereden naar het hotel daar nog wat gedronken en toen naar bed.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.