Dongen

Je raad het al een
….. 4de plaats

Zaterdag 18 februari was het uitslapen voor onze begrippen. Er hoefde niemand te zwemmen s,morgens dus rustig opgestart en na het douchen naar het ontbijt. Maar om 9.30 uur zat natuurlijk heel de zaal vol maar we kregen een mooie tafel in een ruimte voor ons alleen. Na het ontbijt een klein rondje gelopen en daarna door naar het zwembad maar wat was het druk je kon er gewoon niet bij dus vandaag zijn we in een andere sportzaal gaan zitten je ziet dan wel niet het zwemmen maar als er iemand van ons moest zwemmen gingen we even die kant op.

Desiree hoefde vandaag alleen maar de 50m rugslag en hierop stond ze 5de geplaatst. Na een mooie start ging de race verder goed en ze tikte dan ook in de serie als 1ste aan met een mooie tijd die uiteindelijk een 4de plaats opleverde. Daarna nog naar andere gekeken en ondertussen wat gegeten en een stukje gelopen.

Toen terug naar het hotel en om 18.30 uur naar het pannenkoekenschip waar we getrakteerd werden door Desiree en Vees. De tafel zat weer lekker vol met Desiree, Vees, Corry, Lex, Ruud en ik en even later sloot ook Tessa en Klaas nog aan. Het was weer heerlijk, gezellig en vooral nadat Desiree de kinderen na had gedaan hoe die met speelgoed omgaan geen dol meer mee gehad. Daarna in het hotel nog even in het café wat gedronken en voetballen gekeken.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.