Dubai

Race day

Vandaag zondag 26 november schreef Danielle:

Race Day Formule 1 GP Abu Dhabi

RACE DAY! Weer op tijd uit bed, want we moesten eerst inchecken voor onze terug vlucht. Daarna naar het ontbijt om vervolgens terug de transfer bus in te gaan naar Abu Dhabi. Rond 12.30 uur liepen we weer terug de Fanzone binnen. En we beginnen hier al aardig de weg te kennen. Gestart met een drankje in de schaduw want het is nog steeds gigantisch warm. Vervolgens een rondje gedaan om daarna plaats te nemen op onze plekken voor de Drivers Parade.

Hierna was het tijd voor een hapje en drankje en een spelletje voor het winnen van een drinkfles met eigen naam en ADGP23. En dan, op tijd terug de tribune op want het is race day. Wat een spektakel. Wat een geweld bij de start!, niet normaal. Maar wat ontzettend leuk om er gewoon in het echt bij te zijn. Dat Max één werd was natuurlijk al bekend, maar wij kunnen gewoon zeggen, wij waren daar bij. Een erg mooi formule 1 weekend dus in ons weekje Dubai.

Desiree schreef:

FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 🤩🏆

Na een slechtere nachtrust dan de nachten ervoor (misschien spanningen? 😜) gedoucht en fris en fruitig naar de ontbijttafel. Vandaag besloot ongeveer 20% van de vrouwen in hun pyjama te komen ontbijten (heel vreemd 🤨 maar best hoor). Het vaste ritueel aangehouden, 3 omeletten 🍳 besteld, yoghurt met choco pops, appelsap 🧃, vieze cappuccino en mixed fruit juice. Ook het ontbijt ging er moeizamer in dan andere dagen (misschien toch echt spanningen? 😜). Na het ontbijt tjoptjop de bus in, de reis duurde een half uur langer dan gister, maar nog ruim op tijd kwamen we weer aan op het Yas Marina Circuit 😎. Begonnen met een rondje te lopen en een petje 🧢 te kopen voor Rudy, om vervolgens op een terras neer te strijken en heerlijke nacho’s en koud drinken te nuttigen. Vervolgens hebben we meegedaan aan 4 spellen waarmee we daarna een drinkfles hadden gewonnen 👍🏼. Daarna was het al snel tijd om richting de grand stand te gaan om daar de Drivers Parade live mee te maken 🤩. Als een kind in de snoepjes winkel ben ik naar voren gerend, gelukkig lieten heel veel mensen dit kleine lieve meisje er langs waardoor ik prima beeld had op de rijders 🥳.

Daarna weer terug gerend naar onze eigen plaats waar ze op de vrachtwagen voorbij kwamen rijden 👋🏼. Toen was het etenstijd en vandaag stond er pizzaaaaa 🍕op het menu!! Nog een koud blikje drinken bij onze vriend bij foodtruck 3 gehaald en daarna naar de tribune gelopen, het was bijna tijd voor de vliegshow en opening van de race! Heel even leek het spannend te worden in de eerste bocht bij de start maar Leclerc kon Max toch niet voorbij, daarna probeerde hij het nog een keer, maar ook toen lukte het hem niet 💪🏼. Ondertussen werden wij een paar keer gefilmd als we gingen juichen toen Max voorbij kwam 🎥. Wij zaten tegenover de pitbox van Yuki en alsof we hem extra energie en kracht hadden gegeven heeft hij zelfs nog een paar rondjes voorop gereden 😜. Ik had Daniëlle gevraagd ieder rondje een foto en een filmpje te maken maar dat wilde ze niet doen, al denk ik dat we bij elkaar wel meer dan het vijfvoudige aan foto’s en filmpjes hebben 🙈.

De sfeer was geweldig en we hebben onwijs genoten. Papa heeft gezegd dat hij ons meeneemt naar Singapore volgend jaar (of Las Vegas) dus dat is helemaal niceeee 🥰🥰. Na de bekende donut 🍩 en prijsuitreiking (waar ik mij ook een piep klein beetje 🤏 naar voren heb geforceerd 🤭) was the race day tot een einde gekomen. In plaats van als vee 🐄 met de bus naar de parkeerplaats 🅿️ te gaan hadden we besloten vandaag te lopen en dat is goed bevallen. Nog een koud colaatje 🥤 gekocht bij de overbuurman en het is alweer tijd om te gaan slapen. Morgen is alweer de laatste dag en dan gaan we op…. Woestijnsafari 🐫 🌵. Tot morgen!

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.