Dongen

Van alles wat vandaag

Zondag 26 november eerst een beetje uitgeslapen en toen toch een ontbijtje op met een eitje natuurlijk. Hier wat dingen gedaan en daarna op weg naar Rob met een tussenstop bij de supermarkt voor wat spullen die op waren. Rob was al druk bezig met het blad ruimen van het volgende stuk tuin dus daar even geholpen.

Het gras en vooraan vijver is nu ook zo goed als blad vrij. Jee wat en werk en wat een zakken er komt geen ende aan. Daarna Rex uitgelaten en gegeten en toen ben ik mijn bezig gaan houden met de was en Rob nog even buiten tot de formule 1 begon.

Daarna Rex weer uitgelaten en toen heerlijk gaan eten in Elshout bij Het oude Tramstation een schnitzel restaurant samen met Rob, Wim en Joze. Het werd een gezellig etentje en het smaakte goed. Daarna heeft Rob mij thuis afgezet en zit het weekend er al weer op.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.