Dongen

En ze zijn weer thuis

Dinsdag 28 november zijn Rob en ik eerst nog wat boodschappen gaan doen want we moesten natuurlijk o.a. naar de bloemmist voor een mooi boeket en voor Ruud natuurlijk chocolade. Daarna de hond nog even uitgelaten en toen zijn we rond de klok van 11.00 uur aangereden naar Schiphol.

We konden deze keer gelukkig gewoon doorrijden en de normale weg er naar toe nemen. Bij Schiphol een parkeer plekje gezocht en toen naar binnen. Om 12.15 uur zaten we heerlijk aan wat drinken en een hapje en precies zoals gepland kwam om 12.45 uur het appje binnen we zijn geland alleen toen duurde het nog 70 minuten voordat ze er waren het zat schijnbaar niet echt mee met de koffers uitladen.

Maar gelukkig zij we allemaal weer herenigd in de auto kwamen natuurlijk de verhalen al en thuis onder de koffie met wat lekkers ging dat nog wel even door. Rex was heel blij dat ze weer terug waren en die week niet meer van hun zijde.  Daarna heerlijk chinees gegeten en dan gaat morgen voor Danielle en Desiree het gewone werk weer van start Ruud is nog een dagje vrij.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.