Dubai

De laatste dag

Danielle schreef op dinsdag 28 november:

Dubai International Airport

Een beetje vroeg is het wel als je wekker om 04.00 uur gaat. Maar we waren op tijd eruit en bij de transferbus. Nog snel een thee en een ontbijt pakketje, op naar de luchthaven. Hier stonden we binnen 20 minuten, we konden zelf onze bagage inchecken en het ticket printen. Zo door de zelfscan douane naar een tafeltje met stoelen voor koffie. Daar is het nu wachten tot 07.25 uur, dan gaan we boarden.

Ready for take off

Ready for take off! Nog 20 minuten en dan zijn we weer in de lucht, dag Dubai! We zitten geïnstalleerd en zijn klaar voor vertrek. De vlucht zal nu iets langer zijn, maar we gaan wel drie uur terug in de tijd, dus met de lunch zijn we terug in Nederland (Nederlandse tijd 😏). Tot straks!

EK 147 DXB – AMS

En we zijn weer geland! Op zoek naar onze koffer en mama en Rob om daarna lekker naar huis te gaan. Bedankt allemaal weer voor het lezen en reageren. We hebben genoten!

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.