Dongen

Brieven e mails

Woensdag 29 november was Ruud nog een dagje vrij maar de meiden moesten allebei weer werken dus dat viel en tegen na een lekkere week vrij maar ook de kou veel tegen want het scheelde natuurlijk 30 graden voor hun. Ruud is eerst een thermostaat gaan halen voor bij Desiree want die oude werkte niet. Het was al niet de officiële die erbij hoorde want die was toen stuk gegaan met de verbouwing in het begin en deze was ergens van overgebleven maar hing tegen een koude muur dus de temperatuur klopte nooit en nu is het weer een die je gewoon weg kan zetten en ook via je telefoon kan bedienen dus het werkt allemaal weer. Danielle kreeg mails terug van de bouwplannen waarover ze vragen had gesteld maar dat stelde niets voor die antwoorden die gingen nergens over en Desiree kreeg post van een deurwaarders kantoor. Daar heeft iemand zo leuk spullen besteld maar niet betaald maar het adrs van Désirée maar opgegeven. Nu zijn we er inmiddels achter om wie het gaat dus Danielle heeft daar de brief al naar toe gebracht en wij hebben natuurlijk de nodige telefoontjes al gepleegd maar het gaat nergens over. Wat heb je toch rare mensen op de wereld.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.