Dongen

Langs Tiny en Danielle
bloed geven

Woensdag 21 februari een dag als zovelen iedereen aan het werk wel tussen de middag natuurlijk Rex uitgelaten en daarna door gelopen naar Mijzo vroeger de Volkaert want daar is Tiny de buurvrouw van oma vroeger naar toe verhuisd. Ze vond het leuk na een lange tijd mij weer eens te zien en we hadden dan ook genoeg te kletsten. Ik was wel een beetje beduusd van het kleine kamertje met zo weinig eigen spulletjes maar gelukkig was ze er zelf vrij makkelijk over. Ik niet het deed me echt zeer toen ik naar huis liep en dacht aan de fijne tijd die mijn moeder en Tiny samen hebben gehad.
Sávonds had Danielle een afspraak bij sanquin om bloed te geven. Het duurde even voor ze aan de beurt was maar het bloed was zo gegeven.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.