Dongen

Een lange dag

Donderdag 22 februari was het een lange dag voor Desiree. Om 7.45 uur was ze in Oosterhout op het werk om collega’s op te halen om daarna naar Maastricht te rijden want ook daar is een locatie van Desiree haar werk. Er was een heel programma maar Desiree heeft ook gewoon daar nog gewerkt want er was eigenlijk toch te veel werk om weg te zijn. Om 16.30 uur kreeg ik weer een appje dat ze weg gingen en toen zat het verkeer heel erg tegen met weg afsluitingen en al dus om 18.45 uur reed ze bij het werk het terrein op. Een lange dag dus maar daar naar lekker gegeten nog met zijn allen. Voor ons was het verder het zelfde als iedere donderdag alleen had ik vandaag een kleinigheidje meegenomen voor de kassière want die was oma geworden. Ik doe al jaren bij dezelfde winkel mijn boodschappen en heb altijd dezelfde kassière dus dan heb je toch een bepaalde band want je kletst dan altijd wel wat. Ze vond het ook wel heel leuk. 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.