Dongen

Van alles wat

Vrijdag 23 februari was iedereen weer gewoon aan het werk en ik naar wat boodschappen te hebben gedaan natuurlijk naar Anja waar ik op vrijdag altijd een “bakske” ga doen. Vandaag had ik iets meegenomen voor onze vriendschap en mooi leesboek want dat doet ze graag lezen dus ik ben benieuwd. Daarna wat gegeten en natuurlijk met zijn allen Rex uitgelaten, na de koffie met Berna een ronde gelopen en kaarten binnen gegooid voor Max en Giel want die vieren morgen hun verjaardag maar dan kunnen wij niet want het is Dongense zwemkampioenschappen en daar doet Desiree ook aan mee.

Danielle had vandaag ook gezien op internet dat er nu een andere schrijfster was op de huishoudbeurs ook een schrijfster van thrillers dus had ze naar een vriendin een appje gestuurd die er nu was van als je tijd hebt loop er dan even langs want dan wil ik dat boek wel en dat is gelukt dus dat is wel heel leuk.
Aan het einde van de dag moest Ruud een auto wegbrengen en daar zou ik hem dan ophalen maar dat deed Danielle wel met Rex want die vond het leuk om met die auto op de foto te gaan met Rex en ik moet zeggen hij is ook mooi geworden.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.