Dongen

Dongens Kampioen

Zaterdag 26 februari hebben we eerst een klein beetje uitgeslapen en na het ontbijt een klein rondje in Dongen gelopen en wat boodschappen gedaan. Rond de klok van 13.00 uur Desiree en Vees opgehaald om naar zwembad De Vennen te gaan want vandaag werden de Dongense Zwemkampioenschappen gezwommen. Het was geen originele wedstrijd dus iedereen kon meedoen ook zonder startnummer. Het was heel gezellig want de groep waar Desiree vroeger mee zwom was er bijna helemaal dus dat was wel heel leuk.

Het leek eigenlijk wel een beetje op een reünie. Als eerste werd de 50m vrije slag gezwommen e die ging wel lekker zei Desiree achteraf. Daarna volgde de 50m rugslag en dat is natuurlijk de favoriete slag. Na een kleine pauze kwam de 50m schoolslag viel niet tegen maar het blijft schoolslag en de laatste slag was de 50m vlinderslag. Daarna was er nog de estafette waar iedereen in op werd gedeeld dus dat was een mooie afsluiter.

Na het omkleden gezellig naar de kantine om wat te drinken en natuurlijk de prijsuitreiking. Desiree werd Dongens kampioen bij 30 jaar en ouder maar als je over het gehele veld keek werd ze all in eerste van alle meisjes/dames en in het totaal 4de ze had drie heren voor haar.

Het was een hele gezellige middag en zeker voor herhaling vatbaar. Daarna met zijn allen bij Rob en Danielle gegeten en toen lekker voor de tv.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.