Dongen

Cross for the Crocus

Zondag 25 februari was het alweer vroeg dag want om 9.30 uur moesten alle MTBers weg voor de fietstocht. Na eerst een lekker ontbijt te hebben  gegeten was ook iedereen gearriveerd en kon de ploeg met Ruud, Desiree, Rob, Melvin, Koen en Sander vertrekken naar de Jacobushoeve want daar was de start. Ze hadden gekozen voor de route van 55 km maar met heen en terug was het bijna 70 km dus een flinke tocht. Het was een mooie tocht goed verzorgt met de pauzes maar van Desiree had het ook een stukje minder gemogen. Danielle, Suzan en ik waren naar Baarle gereden om te kijken of we kleren konden vinden voor de verjaardag van Danielle en dat is gelukt. Nog een paar andere winkels aangedaan dus ook voor ons werd het een gezellige ochtend. Rond de klok van 13.30 uur kwamen ze weer terug dus toen met zijn allen gezellig gegeten en allemaal gedoucht. Daarna hebben we nog een klein stukje gelopen en toen zat het weekend er weer op.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.