Dongen

21 maart

Donderdag 21 maart zaten we gezellig om 9 uur aan de koffie met gebak bij Danielle. De eerste cadeaus waren uitgepakt en na de koffie nog wat kleine dingen gedaan en Rex uitgelaten want om 10.30 uur zijn we naar de bioscoop gereden. Desiree en ik gingen naar de terugreis en Ruud, Danielle en Rob naar sleeping dogs.

Beide films waren leuk en na de film zijn we naar de Oude baan terug gereden. Daar eerst lekker geluncht met zijn allen en toen zij Danielle en ik een grote ronde gaan lopen met Rex en Ruud, Desiree en Rob zijn naar de wasstraat gereden dus we hebben weer drie blinkende auto’s. Ondertussen was Vees ok gearriveerd en toen zijn we met zijn allen gezellig en heerlijk gaan wokken.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.