Dongen

De “keukenshort” weer aan

Vrijdag 22 maart moest Danielle al vroeg naar de rechtbank in Amsterdam voor het werk dus Desiree ging bij Danielle werken dan was Rex niet zo alleen. Ik ben eerst naar Anja geweest en daarna ook door naar de Oude baan. Daar met Desiree geluncht en natuurlijk ons lunch rondje gelopen en toen aan het bakken geslagen. Er werden heel wat gehaktballetjes gedraaid en drie verschillende smaken dus er was werk genoeg. Rond de klok van 15.00 uur was Danielle weer terug en zijn we naar Desiree gegaan voor nog wat klusjes en toen naar huis voor het eten en om de pannensoep op te zetten voor morgen want als er dan mensen zijn die langer blijven op de verjaardag van Danielle dan is een kom soep altijd lekker. Na het eten kwam Danielle mij ophalen voor de laatste boodschappen en daarna de sop afgemaakt. Ruud heeft al gekeurd en hij was goed.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.