Dongen

Waar is dat feestje …..
hier is het feestje

Zaterdag 23 maart zijn we rond de klok van 10.00 uur naar Danielle en Rob gegaan. Daar de kamer wat “verbouwd” stoelen klaar gezet, salades gemaakt etagere’s zoet gemaakt want ondertussen hadden Desiree en Vees deze opgehaald. Daarna met zijn alle geluncht met heerlijke kibbeling, de koffie aangezet en toen kon het feest beginnen. Vooral s,middags was het volle boel en op zijn drukst stond er wel een 45 man binnen. Tegen de klok van 17.00 uur de soepen warm gemaakt en al dacht ik dat ik genoeg had gemaakt ging er 8 liter op ( net geen bordje meer voor mij)  en 24 broodjes hamburger gingen er door heen. Daarna alles weer opgeruimd althans de vaatwasser weer gevuld en langzaam aan stroomde het huis weer vol zodat we toch nog sávonds met een man of 20 waren. Rond de klok van 21.30 uur hielden Ruud en ik het voor gezien maar de rest ging nog tot de vroege uurtjes door. Het was weer een gezellige, mooie, heerlijke en lekkere dag. vanaf later op de middag vergeten foto’s te maken jammer genoeg.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.