Dongen

De bouw gaat weer verder

Maandag 25 maart was iedereen weer aan het werk en de gewone dingen waren weer aan de beurt. Met de post waren wel hele mooie tags binnen gekomen voor Rex. Een voor de zomerspelen deze zijn altijd in Dongen met de grote vakantie een hele week zijn de kinderen dan op pad dit is hier heel groots dus dan kan Rex met zijn tag aan zijn rondes lopen. Een voor de 4-daagse en een voor vakantie als hij naar Tsjechië gaat.
Rob is weer verder gegaan met de bouw s’avonds en hij heeft het weer aan gestraat naar de bouw toe, de belijning al een stuk uitgeslepen waar straks de doorgang komt van de keuken naar het kantoor en weer een geraamte gemaakt wat straks tegen de badkamer muur aankomt waar de isolatie komt stroom en gipsplaten. Er is dus weer veel gedaan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.