Dongen

Spullen gehaald ….. nu nog mooi weer

Dinsdag 26 maart was Rex hier natuurlijk dus dat is altijd gezellig al was hij vandaag wel heel lui en heeft hij veel geslapen. Bij creanenbroek spullen gehaald voor de tuin potgrond, graszaad, kalk en mest dus dat was een wagen vol geladen. Een gedeelte bij Desiree afgegooid al ligt gelukkig daar het gras een stuk beter erbij. Het grote terras alvast geveegd want daar was heel de winter niets aangedaan dus daar lag wel heel veel en de stoelen alvast naar achteren gebracht om schoon te maken. Bij Desiree is de verg binnen gekomen want woensdag na Pasen begint de schilder natuurlijk als het weer het toe laat. Ook Rob is weer verder gegaan met de bouw en het geraamte staat nu dus nu aan de rest begonnen wat er allemaal tegenaan moet.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.