Dongen

1ste Paasdag

Zondag 31 maart na een heerlijk Paasontbijt met zijn allen zijn Ruud, Desiree, Rob, Vees en Melvin gaan MTBen. Danielle, Rex en ik zijn een ronde gaan lopen en ik moet zeggen het was best al wel warm onderweg.

Daarna met zijn allen heerlijk wat gedronken en gebak gegeten en toen was het tijd om te douchen en de fietsen schoon te maken. Desiree en Vees zijn daarna naar huis gegaan en Ruud en ik zijn bij Rob en Danielle nog even gaan klussen. Rob en ik hebben het gele doek helemaal buitenom gedaan en met latten vast gezet dus het is nu waterdicht en Ruud en Danielle hebben de elektro gedaan.

Buizen gelegd en de draden getrokken. Rond de klok van 17.30 uur is Rob gaan douchen, Danielle Rex uitgelaten en Ruud en ik e Desiree en Vees eten gaan halen op verschillende plekken zodat we toch lekker samen konden eten. Om 18.30 uur zijn we naar de bioscoop gegaan naar Artur de King een prachtige film.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.