Dongen

2de paasdag

Maandag 1 april hebben we eerst lekker uitgeslapen en daarna nog een klein paasontbijt op. Daarna zijn we rondje gaan lopen en hebben we tevens boodschappen gedaan voor J&F. Bij Desiree gestopt want die had andere raamtelescopen gekocht voor op het badkamerraam zodat dit verder open kan na het douchen want de badkamer blijft vrij lang nat en dat is niet fijn dus nu kan er beter gelucht worden. Daarna met een omweg naar Danielle en Rob gelopen om daar te kijken want die gingen het rabat aanbrengen en dat zat er al ver tegen toen we langs kwamen. Daarna naar huis gelopen en wat klusjes gedaan en Desiree ingeschreven voor de NK masters. Desiree zwemt niet veel want van trainen is er niet zoveel gekomen dus drie individuele afstanden en twee gemengde estafettes want het is natuurlijk altijd wel gezellig. Daarna lekker op de bank geploft.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.