Dongen

Zaai en pluk en naar de SEH

Donderdag 16 mei vandaag staat deel 2 op het programma van de zaai en pluk cursus van Danielle en Desiree. Hopelijk hebben daar de plantjes het net zo goed gedaan als thuis dan hebben ze er straks genoeg om mee naar huis te nemen. Om 10.00 uur moesten ze weer bij pluktuin Langendam zijn en na de koffie begon de les weer.
Module 3 (2e lesdag – ochtend):
Tijdens de 2e cursusdag (die bestaat uit een ochtend) gaan we de kas en de pluktuin in en gaan we natuurlijk kijken hoe het gaat met  jou eigen voor gezaaide plantjes. Verder zal de ochtend o.a. bestaan uit het leren van; verspenen, planten in de volle grond en andere praktische onderwerpen die komen kijken bij het pluktuin proces.
Je krijgt jij eigen zaaitray mee naar huis en je kunt nu thuis verder aan de slag.

Het werd weer een gezellige morgen er werd veel geleerd en er gingen maar liefst 140 plantjes mee naar huis dus ze kunnen maar plukken van de zomer.
Hier ging het op en af dan even wat doen dan weer op de bank ik weet met mijn zelf geen raad de bloeddruk gaat steeds lager en is nu 85/62 dus Ruud gaat toch eens bellen met het ziekenhuis van hoe nu verder. Deze weten het zo ook niet dus we moeten die kant op komen. De meiden zijn inmiddels weer terug van cursus dus Desiree gaat met mijn mee want Ruud kan niet weg want de auto die is afgemeld valt in een steekproef. Op de SEH wordt van alles gemeten, bloed afgenomen iets tegen een zere maag gegeven en we krijgen tabletjes mee tegen de misselijkheid dan moet het goed komen dus weer op terug naar huis. Onderweg een stop gemaakt om weer over te geven wat een ellende het zal toch wel een keer overgaan. Ook moet ik stoppen met de bloedrukpillen hij is laag genoeg.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.