Dongen

Toch opname

Vrijdag 17 mei de trouwdag van mijn ouders ze zouden anders vandaag 70 jaar getrouwd zijn dan was het wel een feest geweest maar dat is jammer genoeg voor bijna niemand weggelegd. Verder is het hier nog steeds niets en ik ben dan ook vannacht rond de klok van 3.00 uur naar beneden gegaan heel de tijd naar het toilet en misselijk het werkt van geen kanten dus nu even op de bank. Danielle is hier komen werken dat ik niet alleen ben en verder is het rustig. De bloeddruk gaat nu weer goed alleen dat misselijke, overgeven en diarree blijft. s’middags gaat Ruud toch nog maar eens een keer bellen en ze vragen toch nog een keer langs te komen dus weer terug naar het ETZ in Tilburg. Daar aangekomen hebben we gelukkig dezelfde arts dus dat scheelt hij had alleen gehoopt mijn niet zo snel terug te zien maar ja dus wel ik had ook anders gehoopt. Er werd weer van alles nagekeken maar ze waren er nu achter het werd opname want er was een groot vocht te kort dus infuus erin en dan kon daar meteen de medicatie voor de misselijkheid door want die werkt sneller dan een tablet. Dus daar lig ik nu C1 kamer 16 en hoe erg dat ik het normaal vind het maakt me niets uit maar zorg dat het beter wordt is het enige wat ik denk. Inmiddels is het 19.30 uur dus Ruud gaat naar huis want die heeft nog niet gegeten of niets dus Desiree gaat ook naar de Wilhelminastraat kunnen ze mooi samen eten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.