Dongen

Zakken vol met vocht

Zaterdag 18 mei de nacht redelijk doorgekomen maar ik heb wel heel veel last van mijn maag. Hier krijg ik een drankje voor maar met het gevolg 45 minuten later hang ik weer boven mijn bakje. Gelukkig blijft het maar bij een paar keer overgeven alleen ren ik verder nog steeds naar het toilet. Verder breng ik de dag door met wat liggen, zitten, anders liggen af en toe in slaapvallen en met verhalen aanhoren van Ruud, Danielle, Desiree, Rob en Vees die zo om beurten aan komen waaien en een mooie afleiding zijn. sávonds voor het eerst een klein beetje gegeten maar dat viel tegen.
Later op de avond gaat het met mijn maag een stuk minder en weer heel misselijk.

Verder zijn ze heel druk in de Oude baan want daar wordt vandaag gestukadoord door Maickel en allerlei andere werkzaamheden verricht. Ook zijn ze met de verwarming bezig want in het kantoor komt natuurlijk ook een verwarming te hangen. Ruud heeft ook samen met Desiree alle stopcontacten en schakelaars gemonteerd.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.