Dongen

Een rustige dag voor mij

Zondag 19 mei of te wel 1ste Pinksterdag en daar merk je hier niets van. S’morgens kwam Danielle langs en Ruud en Rob waren daar nog bezig met de kachel. Er was iets gisteren niet goed gegaan dus dat moest verandert worden maar toen ging het helemaal mis. Ruud knipte een leiding door en toen kwam was er in een keer klein Venetië. Gelukkig was het snel verholpen alleen was er geen handdoek meer te vinden in heel het huis want die hadden de mannen allemaal gebruikt om te drogen. Nadat Danielle was weggegaan een klein beetje gegeten en wat liggen dutten totdat Ruud, Desiree en Vees kwamen en samen hebben we daar F1 gekeken via de laptop dus dat was wel een mooie afleiding. Daarna is Ruud terug gereden om samen met Rob nog wat te klussen en Desiree en Vees zijn nog een tijd gebleven.

Samen hebben we nog iets lekkers op althans een klein stukje appeltaart maar het was heerlijk. Het eten ging alweer een klein beetje beter dan de dag ervoor maar veel krijg ik er nog niet in. Vees had allemaal zin in pannenkoeken maar Desiree wilde eigenlijk niet gaan eten want dat kon niet nu ik daar lag maar ik zei wat maakt het uit dus zijn ze toch een lekkere pannenkoek gaan eten. Ruud is daarna weer langs gekomen en het eten bleef nog steeds goed zitten en ik was ook niet meer misselijk geworden. Na het bezoek is Ruud toch nog even naar de Oude baan gereden om de verwarming opnieuw te vullen en te ontluchten en nu doet het alles perfect.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.