Dongen

We mogen naar huis

Maandag 20 mei of te wel 2de pinksterdag na een slechte nacht met niet slapen ging het ontbijt er goed in althans na een boterham en een kop thee zat ik helemaal vol en het ei kreeg ik niet weg. Daarna ben ik voor het eerst weer eens lekker onder de douche gegaan en dat was toch wel heel lekker als een beetje aan de wastafel alleen koste het meer energie dan ik verwacht had dus toen maar even gaan liggen. Ook kwamen ze nog even bloedprikken en dat ging alweer beter als de dagen ervoor al moet ik wel zeggen dat het allemaal goed blauw ziet. Ruud, Desiree en Vees gingen even hardlopen want dat gaat sneller dan fietsen en Danielle kwam ondertussen bij mij op bezoek. Daarna kwam Ruud even langs en die werd weer afgelost door Desiree en Vees. Met de lunch kreeg ik er een half broodje in met eiersalade en nadat ik even had gerust wilde we net een rondje gaan lopen om te kijken hoe dat zou gaan en toen kwam de dokter melden dat ik naar huis mocht. De bloedwaardes gingen weer de goede kant op, ik was niet meer misselijk en het eten bleef erin dus met rusten thuis en kleine porties eten dan wat meer over de gehele dag mocht ik eind van de middag weg. Desiree en Vees zochten alles bij elkaar en daar gingen we weer richting Dongen. Het was toch weer heerlijk om thuis te zijn nu ik mij weer wat beter voelde. Thuis wat bami gegeten want ik had zo’n zin in chinees dus dat met zijn allen gegeten. Danielle en Rob zijn toen thuis de plantjes gaan zetten die ze donderdag mee hadden gekregen bij de zaai en pluk cursus want daar was niets meer van gekomen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.