Dongen

Wat een verwennerij

Dinsdag 21 mei na redelijk goed te hebben geslapen kwam Desiree al fijn deze kant op want die werkt vandaag hier bij mij dan ben ik niet alleen. Een boterham heb ik erin gekregen op mijn gemak met een beker thee dus daarna het krantje. Om 9.00 uur kom ik tot de ontdekking dat ik bloed moet laten prikken dat was afgesproken dag voor dat de arts belt. Desiree zoekt even uit waar het allemaal kan en we hebben geluk het mag ook bij De Vennen dus dat eerst maar even gedaan. Daarna even op de bank en rond de klok van 10.00 uur komt Anja gezellig op de koffie/thee. Ondertussen heeft Danielle Rex gebracht want die moet naar Amsterdam naar de rechtbank voor het werk dus het is weer gezellig in huize Emmen. Na een boterham heb ik toch weer even de bank opgezocht en een tijdje later kwam Ingrid op de koffie dus ook weer daar gezellig mee bij gekletst. Daarna is Desiree verse asperges gaan halen en heeft ze een heerlijke maaltijd gekookt. Eigen gemaakte soep, asperge voor mij en voor haarzelf en voor Ruud kleine aardappeltjes met een stuk vlees. Daarna was het echt tijd voor de bank en alles is er gelukkig in gebleven.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.