Dongen

Voor het eerst naar buiten

Woensdag 22 mei op mijn gemak opgestart en Desiree kwam weer gezellig hier werken. Danielle was vandaag ook vrij dus die ging eerst boodschappen doen en toen kwam ze met Rex ook naar hier. Toen kwam er een appje binnen van het ETZ dat de afspraak van vandaag het bellen van de uitslag van de scopie was geannuleerd dus dat was jammer en zij zou ook meteen aangeven of de bloeddruk pillen weer mochten dus dan maar morgen even vragen. Rond de klok van 10.30 uur rustig naar Berna gelopen voor een kopje thee en na even gezellig te hebben bij gekletst weer samen met Danielle terug gelopen. Daarna samen gegeten en toen zijn de meiden Rex uit gaan laten en ik heb even op de bank gelegen. s’Middags kwamen Raymond en Sabine langs dus dat was weer gezellig en ook daar weer door verwend. Op het einde van de middag heeft Danielle mij even naar de kapper gebracht en daarna weer opgehaald en die is toen gaan koken en ik ben even gaan liggen. Rob en Ruud hebben ook de paal verandert van een boom want die groeide zo scheef dat het echt lelijk werd dus die staat er ook weer goed bij. Na het eten hebben zij alles opgeruimd en ik ben gaan liggen want het doet dan toch meer dan ik telkens denk.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.