Dongen

Danielle culinair op pad

Donderdag 23 mei het slapen is al iets beter gegaan en daarna op mij gemak een boterham op en een bak thee. Het eten gaat wel maar met hele kleine beetjes. De rest van de morgen rustig aan gedaan wat gelezen even op de computer gekeken en op de bank gelegen. Ook vandaag kwam er weer een appje binnen van het ETZ dat ook deze belafspraak vandaag werd geannuleerd dus dat was nu wel echt balen. Danielle is Rex om 10.30 uur komen brengen want die moet naar België op cursus en daarna met heel de groep uit eten. Tussen de middag is Desiree deze kant opgekomen want die had s’morgens gewerkt in Oosterhout en na de lunch kon die mooi Rex uitlaten. s’Middags  is Berna even geweest en daarna zijn we boodschappen gaan doen op ons gemak en Desiree reed en sjouwde met alles. Daarna alles opgeruimd en toen kwamen Ruud, Rob en Sander alweer aan om eerst te eten met zijn allen lekker makkelijk friet al moet ik zeggen dat ik dat er niet in kreeg maar wel de soep en pudding en toen zijn ze gaan MTBen. Ik heb het nog wat opgeruimd en ben toen op de bank gaan liggen. Het etentje van Danielle was wel heel culinair in restaurant A’Sur in Antwerpen het zag er allemaal prachtig uit voor de foto maar dan had ik het wel gehad.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.