Dongen

De asperges worden nog lekkerder

Vrijdag 24 mei na het ontbijt Ruud naar een klant gebracht en ik voor het eerst alleen op pad. eerst even langs de bakker, thuis opgeruimd en even gezeten en toen naar Anja gereden. Daar een uurtje geweest en toen weer terug naar huis even later kwam Desiree ook dus samen geluncht en toen is Desiree hier weer verder gegaan met haar werk. Tussendoor wel samen wat gedronken en iets lekkers op en toen de rest van de middag liggen slapen op de bank. Rond 16.00 uur samen een asperge pan gaan kopen die kreeg ik van Desiree want bloemen had ik inmiddels zoveel dat ze dit leuker vond en ze wist dat is die nog steeds ooit wilde hebben. Daarna meteen Ruud opgehaald bij de klant en toen ons thuis afgezet. Daarna een beetje sober gegeten want nu zit Ruud aan het dieet want die mag maandag voor zo’n onderzoek en daarna lekker op de bank.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.