Dongen

Ook bij Desiree staan de plantjes
en een fijne middag

Zaterdag 25 mei ben ik rond de klok van 9.30 uur naar Desiree gegaan want daar moesten ook nog steeds de plantjes in de grond dus dat gingen we nu doen. Ik had een mooie stoel gekregen en een boek met de info van de plantjes en papier en pen. Ik zocht uit waar ze moesten staan op hoogte en maakte tevens de tekening wat waar kwam te staan. Desiree haalde ze uit de kweekbakken en zette ze weg en Vees zette alles in de grond.

Maar liefst 140 plantjes dus daar ben je best wel even mee bezig maar wel heel leuk. Daarna heb ik even rustog met een tussen pauze de tuin geharkt dus het ligt er heel mooi bij. Daarna heeft Desiree mij bij Danielle afgezet voor de lunch want daar was ook Ruud om te klussen en om 14.00 uur werd ik weer opgehaald om mee naar de film te gaan Bed&breakfast.

Desiree en ik hebben eerst iets gedronken met iets lekkers bij de Beren voordat onze film begon want ook Vees en zijn broer waren mee en die film begon eerder. Om 14.50 begon onze film en hij was heel leuk en mooi en gewoon lekker rustig in een fijne stoel film kijken wat wil je nog meer. Daarna heeft Desiree mij naar Danielle gebracht en toen weer terug gereden voor de volgende film.

In de Oude baan was en werd er ook hard gewerkt de stroom was overal gelegd en verlegt en weer aangesloten dus ook in het kantoor maar ook extra stopcontacten in de keuken. Er is weer een deel van de keuken afgebroken en spots verhangen in de keuken.

Het plafond in het kantoor is geverfd en zo nog heel veel van die kleine klusjes. Rond 17.30 uur is Ruud en Rob even naar Ome Jos gereden want daar regent het binnen dus hopelijk is dat nu ook verholpen en toen zijn we gaan eten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.