Dongen

Een rustige zondag

Zondag 26 mei werd er naar het ontbijt weer gefietst want er was weer tijd. Normaal ga ik dan altijd wel even een rondje lopen of een paar kleine boodschappen maar nu was ik thuis gebleven met Sep. Toen alle fietsers weer terug waren werd er natuurlijk gedoucht en tosti’s gegeten en voor Ruud was dat zijn laatste keer want nu mocht hij niets meer eten tot aan het onderzoek. Nadat alles was opgeruimd zijn we lekker in de bank gaan liggen om darts te kijken en natuurlijk F1 en wat was die saai. Zoals je start zo eindigt het ook want inhalen gaat niet dus achter elkaar je rondjes rijden en weer door naar de volgende. Rond de klok van 18.00 uur mocht Ruud aan zijn drankje beginnen en aan zijn toilet bezoekjes dus hopelijk krijgt hij niet te veel last.
Rob heeft nog wat klusjes s,middags gedaan en Danielle heeft het hele keukenplafond wit geverfd dus weer wat van het lijstje.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.