Dongen

Ruud heeft zijn onderzoek.

Maandag 27 mei begon Ruud zijn dag met weer een liter van dat spul voor zijn darmen en toilet bezoekjes. Wij gingen aan de koffie want Ingrid kwam gezellig langs dus de ochtend vloog voorbij. Daarna even een paar kleine boodschappen gedaan en weer voor het eerst een lunch rondje mee gelopen met Danielle en Rex maar toen was het ook echt genoeg. Even bij Berna gekeken en toen door naar huis en met Ruud naar het ziekenhuis. Om 15.00 uur moest Ruud er zijn en hij werd om 15.15 uur binnen geroepen. Infuus geprikt en verder klaar gemaakt alleen was hij pas om 16.00 uur aan de buurt. Ik was even in de kantine wat gaan drinken en toen weer terug gelopen en rond 16.40 uur zag ik Ruud met zijn bed weer langs komen. Alles was verder naar wens verlopen en om 17.00 uur mocht hij dan ook weer mee naar huis. Op 6 juni bellen ze de uitslag door dus dat is al vrij snel. Thuis weer gewoon lekker kunnen eten en gelukkig heeft hij nergens geen last van. Rob heeft weer lekker geklust thuis want het tegelwerk kwam niet meer uit nu straks met de nieuwe keuken dus waar ze niet meer nodig waren zijn de tegels eraf gegaan en weer strak gestukt en die tegels weer schoon gemaakt en die heeft hij  nu op de plekken gezet waar er geen zaten maar er nu wel moeten zitten. Dit kwam precies uit dus dat was mooi.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.