Dongen

Wat een lawaai

Dinsdag 28 mei kreeg ik s,morgens onverwachte visite en kwam gezellig Johan op de koffie. Dat was lang geleden dus gezellig bij zitten kletsten. Daarna een paar kleine boodschapjes gedaan maar wat valt het tegen. Desiree werkte s’middags gezellig hier dus rustig aan gedaan alleen voor Rob en Danielle alvast het voorbereidend werk gedaan voor de ovenschotel want die kunnen natuurlijk nog niet koken. s’Avonds kwam Marjolein en Sebastiaan op de koffie en wat wordt ik toch telkens verwend. Rob is thuis weer flink aan de klus geweest want heel de keukenvloer ligt eruit wat gaf dat een lawaai en een stof maar gelukkig is het weer klaar en nu komt er geen stof meer dus dat scheelt.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.