Dongen

Weer een klus klaar

Woensdag 29 mei rustig aan opgestart want het loopt allemaal nog niet zoals ik zou willen maar ja rustig aan. Bij Berna een bakkie koffie gedaan en het lunch rondje gelopen met een paar boodschapjes en dan heb ik mijn broek al vol. S’middags rustig aan gedaan en later op de middag kwam Danielle hier koken. Spaghetti maar dat was voor de volgende dag en een wok menu dat als dat klaar was meteen in de auto en thuis opeten want dan was het nog lekker warm. Dus vanuit hier naar Rob geappt ik kom eraan want die was natuurlijk weer hard aan het klussen want er moesten nieuwe kabels worden getrokken. Ik had meegeholpen met het snijden van alles want ook wij aten iets later want Ruud ging eerst hardlopen met Desiree en Vees.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.