Dongen

Weer verwend

Donderdag 30 mei op mijn gemak eens de weekboodschappen gaan doen daarna bij Desiree afgezet en toen de boodschappen van ons zelf opgeruimd en toen had ik het even toch wel gehad. Na even te hebben gerust naar Danielle gelopen voor het lunch rondje en toen met Berna en Marjola aan de koffie. Daarna rustig aan gedaan en later op de middag kwam Desiree hierlangs vanuit Zwijndrecht want die had daar een keer gewerkt. Vandaag ben ik weer goed verwend met een mooie bos pioenrozen van Lex en Corry en rozen van Marjola. Ook de arts van het ziekenhuis heeft gebeld. Ik heb een zware infectie gehad dus dat heeft er zo wie zo ingehakt en daar ben ik ook nog herstellende van. Verder hebben ze niets geks kunnen vinden gelukkig maar ik heb een hele langzame werkende darm en daarbij zitten er aan de binnenkant allemaal divertikels in dat zijn een soort uitstulpels waar ook van alles achter blijft hangen en diarree kan veroorzaken. Dus nu beginnen met zakjes vezels twee maal daags om te kijken of ik de darmen want actiever kan krijgen en dan belt hij over 8 welken weer terug mocht er iets in de tussentijd zijn dan kan ik altijd bellen. Dus ben benieuwd hopelijk gaat het werken want ik ben het zo beu.
Rob heeft de sleuven geslepen waar de kabels in moeten en de muren geschuurd in de keuken.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.