Dongen

Weer een iets langere afstand

Vrijdag 31 mei was Anja niet thuis dus ik dacht ik loop naar de bakker en zo en langs de apotheek maar dat was toch eigenlijk te ver dus ik was blij dat ik thuis was. Daarna even op de bank gelegen en vanuit het werk heeft Danielle mij opgepikt en bij Desiree afgezet voor de lunch en daarna samen het lunch rondje gelopen. Even bij Berna gestopt en daarna door naar huis en een dutje gedaan. Na het eten zouden we klein rondje lopen met als eerste stop Danielle maar verder is Ruud niet gekomen want die moest toen naar een klant want die auto deed het niet. Ik ben nog daarna naar Desiree gelopen en een koffie op en toen hebben ze mij thuis afgezet want het regende zo hard.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.